zaterdag 23 januari 2016

Na lange tijd weg zijn geweest ben ik weer terug!

Goedemiddag allemaal. 
Ik ben een poosje weg geweest, maar dat betekend niet dat ik stil heb gezeten. 
Waarom ik zo lang niet op blogger heb gezeten weet ik niet zo goed, misschien vond ik het op dat moemnt niet meer zo leuk of had ik het druk met andere dingen. 
Vandaag zat ik opeens te bedenken van ik heb niet stil gezeten ik heb zoveel kaarten gemaakt, toen dacht ik dat wil ik ook op blogger delen. Dus vandaag laat ik jullie 1 van mijn kaarten zien die ik gemaakt heb. Ik weet niet meer zo goed welke kaarten ik allemaal al geplaatst heb dus als je een keer een kaartje tegen kom van he die heb ik al gezien, sorry! Maar er komen ook vast een hoop kaarten hier die jullie nog niet gezien hebben. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 
Ik ga natuurlijk ook weer bij jullie blogs langs om op jullie kaarten te reageren. 

Groetjes Ida en tot gauw! 


6 opmerkingen:

 1. Ha Ida,
  leuk dat je er weer bent! Je laat een prachtige kaart zien, lekker vrolijk van kleur en weer zo netjes geborduurd!
  En eerlijk gezegd, zou ik niet weten welke kaarten je al hebt laten zien en welke niet...dus eentje tussendoor die je al een keer op je blog hebt gezet is helemaal niet erg!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk borduurkaartje Ida...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Ida! Welkom terug! Leuk dat je weer in blogland bent. Ik herken het wel hoor, jouw verhaal van je "time out". Ik ben er ook anderhalf jaar uit geweest en ben sinds april 2015 ook weer terug. Het leuke van het bloggen is dat je er zo weer inzit en dat mensen je niet vergeten hoor. Ik hoop dat we weer van je creaties mogen genieten.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo dat was zeker een tijd geleden, maar we zijn je niet vergeten hoor! Fijn je mooie kaarten hier weer te mogen bewonderen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ida ik sluit mij bij de opmerkingen van de 4 vorige spreeksters aan hoor. Leuk om weer wat van je te horen. Ik plaats regelmatig op mijn blog. Jammer maar de tijd ontbreekt me om bij anderen langs te gaan. Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ida ik sluit mij bij de opmerkingen van de 4 vorige spreeksters aan hoor. Leuk om weer wat van je te horen. Ik plaats regelmatig op mijn blog. Jammer maar de tijd ontbreekt me om bij anderen langs te gaan. Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen