vrijdag 23 september 2011

Een kerstkaartje met zelf gemaakte sketch!

Goedenavond iedereen, 
Ik weet dat het al een poosje geleden is dat ik wat geplaatst heb soms heb je van die tijden dat er gewoon even andere dingen te doen zijn.
Nou die heb ik de afgelopen periode even gehad!
Nou heb ik dinsdag ook nog een sollicitatie gehad, en dat is ook nog eens goed nieuws! dus ik heb weer werk. waar ik erg blij mee ben. 
Voor de rest heb ik weer een lekker kerstkaartje gemaakt, de tijd begint alweer te komen, en ik moet er nog heel wat, dus aankomende tijd zal je alleen maar kerstkaartjes zien haha! Naja ook wel andere kaarten hoor. 
Dit is een kerstkaartje met mijn zelf gemaakte sketch, op de uitdaging's blog op http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com is daar de uitdaging van. 
Ik hoop dat jullie nog even gezellig mee doen, er zijn nog maar 3 inzendingen, en je kan er deze keer een hele leuke mal mee winnen van Marianne Design!

Ik ben benieuwd wat jullie van de voorkant en achterkant van het kaartje vinden. 

Liefs Ida
5 opmerkingen:

 1. Hoi Ida,
  Allereerst gefeliciteerd met je baan, fijn voor je!
  Mooie kerstkaart heb je gemaakt, ik maak op dit moment ook vaak (nou ja vaak.....) een kerstkaartje voor de voorraad. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen.

  Fijn weekend!
  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ida
  van harte met je nieuwe baan en je kerstkaart is weer een toppertje
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi kaartje maar wat jammer dat je die tekst er overheen zet, zo krijg je niet de goede indruk van de kaart vind ik. Goed zeg van je job!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kerstkaartje Ida, mooie sketch.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje Ida.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen